3 INSPIRERENDE INSTAGRAMACCOUNTS

Het duurde langer dan ik had verwacht, maar hier is ‘ie weer: de drie inspirerende Instagramaccounts. Ik ben dol op Instagram en kan ook echt genieten van mooie foto’s van anderen. Ik geloof overigens heilig dat ik niet de enige ben. Daarom deel ik om de tijd drie toffe en inspirerende accounts. Zeker waard om te volgen! 

@CLAARTJEROSE

Oké, waarschijnlijk kent 99% haar wel. Maar ik kon het gewoon niet laten om haar er een keertje bij te zetten. Wat is dit een mooie vrouw! Met en zonder make-up, maakt niet uit wat ze aanheeft, ze blijft knap. En niet te vergeten: Ze heeft (naar mijn mening) echt de tofste feed ever. Alles past bij elkaar en het ziet er zo mooi uit. En geen enkele foto is hetzelfde. Probeer dat maar eens, haha! Mij is het namelijk (nog) niet gelukt.
Inspirerende instagramaccounts All Good Intentions

@THEBEAUTYBLOGNL

Maar waarom ik dit ‘concept’ eigenlijk heb bedacht, is om wat minder bekende instagramaccounts in het zonnetje te zetten. Een tijdje geleden kwam ik het account van Kimberley tegen. Hoewel ik het meest houd van blondines, vind ik Kimberley ook echt ontzettend knap. En wat een poppenfiguurtje heeft ze! Alles staat haar goed en alles komt mooi uit op de foto’s, die immers weer perfect bij elkaar matchen qua kleur. Ja, zeker het volgen waard!

Inspirerende instagramaccounts All Good Intentions

@FLOORTJELOVES

And last but not least.. Alweer een blondine, haha! Waarom ik een half jaar geleden besloot mijn haar bruin te verven? Geen idee, want ik vind blondines het allermooist. Zo ook Floor(tje). Ze heeft een heerlijke kledingstyle en vind het geen probleem om printjes met elkaar te mixen. Ik zou het zelf niet zo 1,2,3 aandoen, maar het staat haar wel heel erg goed. Als ik echt niet weet wat ik aan moet, scroll ik ‘s ochtends wel eens door wat accounts heen. En dit account is er eentje van! Oh, en als je op de foto’s klikt kom je gelijk bij haar instagramaccount!

Inspirerende instagramaccounts All Good Intentions

Als jij nog een inspirerend, leuk of tof account weet: laat ‘m vooral onder in een reactie!

Share:

4 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 9:59 am

  Allemaal heel leuke accounts zijn dit! Ik verbaas me ook altijd over Claartje Rose, hoe kun je nu zo mooi zijn?! Malou x

 2. 12 juni 2017 / 3:08 pm

  Ik vind die van queenofjetlags ook echt prachtig, dus die zou zeker nog bij dit rijtje passen! 🙂

  • Demi Kloosterman
   12 juni 2017 / 3:25 pm

   Dat ik die vergeten ben.. Erg, haha! Volgende keer zit ‘ie er zeker bij 😊

 3. 13 juni 2017 / 3:26 pm

  Jaaa Kimberley vind ik zo ontzettend leuk. Alles staat bij haar omdat ze inderdaad het poppenfiguurtje heeft. De overige twee ken ik trouwens niet, maar zien er leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *