3 INSPIRERENDE INSTAGRAMACCOUNTS

Ik vind het ontzettend leuk om jullie te inspireren over nieuwe trends. Leuke foto’s horen daar natuurlijk ook bij en ik probeer dan ook telkens om mooie en Instagramwaardige foto’s te maken. Dat blijven de mooiste foto’s, toch? Mij lukt het nog niet om dé perfecte feed te creëren, maar anderen lukt dat zeker! Daarom: Om de aantal weken of om de maand drie nieuwe Instagramaccounts waar ik een hoop inspiratie uithaal. Zeker waard om te volgen! 

@XENIAOVERDOSE

Ik leerde Xenia kennen door de vele foto’s van Coachella waar ze in getagd was en ik kon het niet laten om even op haar account te kijken. Wat een knappe vrouw! Deze Duitse dame heeft prachtige blonde lokken en lijkt op elke foto goed te staan (hoe dan?!). Ze heeft een hele leuke kledingstyle waar je zeker een hoop inspiratie uit kunt halen. Oh, en als je op de foto’s klikt kom je uit op de Instagramaccounts. Kan je deze ‘influencers’, dames, meiden (whatever) gelijk volgen!

Instagramaccounts

@JANNID

Janni is en blijft een groot favoriet van mij. Ik zette haar Instagram in een vorig artikel al een keer in het zonnetje. Ik vind haar zo knap! Zelfs zonder make-up komt ze nog goed voor de dag (alweer, hoe dan?). Oh, en alle kledingstukken lijken als gegoten voor haar. Jaloers, haha! Ze blogt en vlogt en geeft daarmee enorm veel inspiratie voor kleding, maar ook over dingen als sporten. Zeker weten de favoriet van deze drie dames!

Instagram accounts All Good Intentions

@ALLABOUTELISA

Last, but not least: Elisa! Zij is iets minder bekend, maar nog steeds erg inspirerend. Van foto’s met bloemen tot leuke jurkjes en van een vrij minimalistische style tot toffe hotspots. I like! En ze heeft nog eens een hele mooie feed, alles lijkt perfect bij elkaar te passen. Vergeet ook zeker niet om deze Duitse schoonheid te volgen, want het is zeker de moeite waard!

Instagram accounts All Good Intentions

Weten jullie een leuk of inspirerend Instagramaccount? Laat ‘m achter in de comments! 

 

Share:

7 Reacties

 1. 13 mei 2017 / 9:31 am

  Heb ze alle drie nog nooit voorbij zien komen! Leuk! Ga ze na deze comment gelijk even op Instagram zelf bekijken. De foto’s die ik hier zie zijn in ieder geval al heel mooi. Ben benieuwd naar de rest! 🙂

 2. Noor
  13 mei 2017 / 10:27 am

  Jouw feed + foto’s zijn anders ook heel mooi hoor Deem!
  Leuke instagrammers, ik ga zeker een keer kijken op hun account.

  Liefs,

  • Demi Kloosterman
   13 mei 2017 / 10:28 am

   Awh lief, thanks meis!

 3. 13 mei 2017 / 4:14 pm

  Dat 3e account ziet er gaaf uit! Thanks voor de tips 🙂

 4. 14 mei 2017 / 9:49 am

  Leuk, deze drie kende ik nog niet! 🙂 Thebeauparlour vind ik super inspirerend, zij maakt echt de mooiste flatlays van beautyproducten!

  • Demi Kloosterman
   14 mei 2017 / 9:58 am

   Ik volg haar ook! Zo knap hoe ze elke keer weer zulke mooie foto’s maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *