5 TOFFE BADPAKKEN VOOR AANKOMENDE ZOMER!

Is die gewenste bikinibody er niet van gekomen? Geen probleem (is mij namelijk ook niet gelukt, haha). Gelukkig zijn badpakken tegenwoordig ontzettend leuk, sexy en stijlvol en zijn daarom dus perfect om een klein buikje te verbloemen! En met een tof badpak worden al je vakantiefoto’s aan het strand nog leuker. Ook niet geheel onbelangrijk, toch?

5 TOFFE BADPAKKEN

Natuurlijk is geen enkel figuur hetzelfde. Ik heb er bij de post over bikini’s al op gelet, maar natuurlijk ook hier! Geen enkel badpak is dus echt hetzelfde. De een is wat dieper uitgesneden, de ander juist weer niet. De een heeft een printje, wat het buikje van al het lekkere eten op je vakantiebestemming kan verbloemen, de ander is juist weer egaal. Je kan er alle kanten mee op en dat is juist het leuke!

Ik vind alle badpakken zo mooi! Stuk voor stuk zie ik het mezelf al dragen, haha. Zo is de rode iets dieper uitgesneden op bepaalde vlakken, waardoor het best sexy oogt. Mag ook wel, als je het mij vraagt. Een badpak bedekt immers een hoop. Maar vind je dat niet mooi? Dan vind ik badpakken met een printje juist weer erg mooi. Die met bloemenprint is toch prachtig?! En natuurlijk begrijp ik het ook als je kiest voor zwart of wit. Lekker safe, je moet je immers ook goed voelen in een badpak of bikini! Daarom heb ik er ook twee (naar mijn mening) hele mooie badpakken in zowel wit als zwart bijgezet. Welke vind jij eigenlijk het mooist?

Wit (Boohoo) / Rood (River Island)

Zwart met wit (Seafolly) / Bloemenprint (H&M) / Zwart (River Island)

 

Badpakken zomer All Good Intentions

Share:

5 Reacties

 1. 19 juni 2017 / 8:42 am

  Ik heb net besloten dat ik geen bikini meer wil, maar een badpak! Komt dus goed uit!

  • Demi Kloosterman
   19 juni 2017 / 8:44 am

   Gaaf he! Er zijn ook zoveel leuke badpakken!

 2. 19 juni 2017 / 9:05 am

  Ik heb eigenlijk nog nooit een badpak gehad, misschien maar eens proberen. Die witte en rode vind ik leuk! Alleen is wit misschien een beetje risky ivm doorschijnen haha.

  • Demi Kloosterman
   19 juni 2017 / 9:09 am

   Ja dat wel, haha! Maar dan is het een kwestie van passen. Hij is inderdaad wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *