50 SHADES OF BLUE

Het weer in Nederland is, zacht uitgedrukt, niks. De ene dag schijnt de zon en kan je zonder jas naar buiten, de andere dag mag je bij wijze van spreken de winterjas weer van zolder halen. Juist om je ook hierbij te helpen, heb ik een lookje gecreëerd die voor beide gevallen goed geschikt is. Het is weer tijd voor een van mijn favoriete kleuren: blauw!

INSPIRATION | BLUE SHADES

Ik wilde eens wat anders proberen. Geen standaard ‘blouse met broek’ of ‘top met rokje’, maar iets wat je hier niet vaak voorbij hebt zien komen: een jurkje. Ik kwam deze jurk van sweatstof tegen en wist al gelijk hoe ik ‘m wilde stylen. Met nog meer blauw! Ik zocht er een spijkerjasje bij in een net wat donkerdere kleur om contrast toe te voegen. En eenmaal bezig met zoveel blauw, vond ik het leuk om nog naar andere soortgelijke details te zoeken. De crossbody heeft net een ander kleurtje als een van de kleurvakken op het jurkje, maar ik vond het juist een speels effect geven.

In gedachte had ik er nog een paar witte Adidas sneakers met blauwe achterkant bij bedacht, maar kwam er even later achter dat het toch niet zo leuk was als ik had gedacht. Op zoek naar iets anders! Om het sportief maar toch rustig te houden, koos ik voor een sneaker met klittenband. Vooral handig wanneer je gaat winkelen, haha! Qua horloge wilde ik het ook rustig houden. Ik wilde eerst eentje met nylon bandje, zoals deze van Daniel Wellington. Maar uiteindelijk was ook dit te druk. Deze outfit is dus vrij rustig, maar door de kleuren juist heel speels. Like it!

Jurk (Diesel) / Spijkerjasje (Topshop)

Horloge (Cluse) / Tas (Marc Jacobs) / Sneakers (Nubikk)

Shades of blue

Share:

8 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 8:25 am

  Wat een leuke outfit! Ik draag heel graag blauw omdat mijn ogen er dan uitspringen. Super leuk zo’n jurkje!

  • Demi Kloosterman
   9 mei 2017 / 8:42 am

   Precies! En blauw staat ook zoveel mensen heel goed!

 2. 9 mei 2017 / 12:24 pm

  Heel leuke outfit! Dat jurkje vind ik echt te gek. En wat grappig dat je nu dit horloge deelt, deze heb ik vandaag gedeeld op mijn blog! 🙂 Malou x

  • Demi Kloosterman
   9 mei 2017 / 12:35 pm

   Ik zag ‘m inderdaad, zo toevallig!

 3. 9 mei 2017 / 3:38 pm

  Oooh dat ziet er wel heel leuk uit allemaal! Altijd leuk als een item van je outfit blauw is.

 4. 10 mei 2017 / 1:09 pm

  Dat jurkje is zooo leuk! Zou goed bij mijn nieuwe spijkerjasje passen. 😉

 5. 10 mei 2017 / 5:45 pm

  Ja ik word helemaal gek van het weer, zo moeilijk om op te kleden! De schoenen in deze outfit vind ik echt super gaaf! x

 6. 11 mei 2017 / 9:01 pm

  Wat een mooie items bij elkaar! De tasje is mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *