Back to school

Ook voor mij gaat het gewone leventje weer beginnen. Ik heb genoten van twee heerlijke weken kerstvakantie. Jammer genoeg wordt mijn heerlijke nachtrust vanaf vandaag weer beëindigd door de wekker.

In de vakantie had ik genoeg tijd om ervoor te zorgen dat er elke dag weer een nieuwe blogpost online kwam. Helaas, het hbo gunt me niet zo veel vrije tijd als ik zou willen. Naast mijn opleiding en bijbaantje heb ik dus wat minder tijd om elke dag wat nieuws online te zetten.

Je kan het misschien al raden. Er zullen geen 7 blogpost per week online komen, maar 2 á 3 per week. Ik zou het wel willen hoor, 7 per week. Maar dan ben ik bang dat ik kwalitatief slechte berichten online zet. Kwaliteit boven kwantiteit dus.

Hoop dat jullie het begrijpen!

Lots of love,

Demi

7570ef019

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *