BEAUTIFUL SPAIN

Als jullie dit lezen, ben ik inmiddels alweer thuis. Normaal voelt het altijd prettig om weer thuis te komen. Slapen in je eigen bed, om maar een voorbeeld te noemen. Maar eerlijk gezegd heb ik alweer heimwee, haha! Het plaatsje waar wij elk jaar naar toe gaan wordt steeds mooier en ik kon het niet laten om het met jullie te delen. So here we go!

SURROUNDED BY BEAUTY

Omdat we al zo’n vijf jaar achter elkaar naar dezelfde vakantiebestemming gaan, leer je steeds weer nieuwe wegen kennen en kom je elke keer weer leuke plekjes tegen. En elk jaar lijkt het er steeds mooier te worden (yay!). Onderweg naar het strand kwamen we op een pleintje terecht waarbij je door wat bomen al kon uitkijken naar de zee. Omdat ik er al snel achter kwam dat outfitfoto’s het ‘m deze vakantie niet zouden worden (denk aan: de hele dag op het strand liggen), greep ik hier m’n kans.

Als ik de foto’s terug kijk, geef ik mezelf helemaal gelijk. Haha! Het lijkt zo rustgevend.. Ik kan niet wachten om terug te gaan, al moet ik daar wel weer een jaartje op wachten. Maar ik mag niet klagen, want mijn volgende tripje naar Curacao (can you believe it?!) staat alweer gepland. Drie weekjes aftellen, nog! Oh, and I promise: ik ga m’n best doen om daar wel wat meer outfitfoto’s te maken. En aanraders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Spanje Malaga All Good Intentions

Spanje Malaga All Good Intentions

Spanje Malaga All Good Intentions

 

Share:

7 Reacties

 1. 10 augustus 2017 / 8:31 am

  Wat een heerlijke zomer heb jij! Geniet alvast in Curacao!

  • Demi Kloosterman
   10 augustus 2017 / 9:23 am

   Dankjewel, wat lief!

 2. 10 augustus 2017 / 11:02 am

  Heeerlijk daar! Je zat best dicht bij mij! Veel plezier alvast in het mooie Curaçao!

  • Demi Kloosterman
   10 augustus 2017 / 11:11 am

   Klopt inderdaad, we zaten echt best dicht bij elkaar! Dankjewel meis!

 3. 11 augustus 2017 / 1:20 pm

  Oh wat heerlijk zeg, ik kan de zon zowat voelen als ik naar je foto’s kijk. Super mooi! Heel veel plezier op Curaçao! Ik ga in December ook. Super veel zin in. <3

  • Demi Kloosterman
   11 augustus 2017 / 1:21 pm

   Awh wat lief, dankjewel! En jij ook alvast veel plezier natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *