BOHO BEACHDRESS

Doordat ik elk jaar naar dezelfde stad ga voor vakantie (eigen appartementje, heerlijk!) ontdek je elk jaar weer nieuwe dingen. Mooie straten, leuke winkels en lieve mensen die mijn Spaanse woordenschat met veel liefde willen uitbreiden. En het strand is zeer geliefd, uiteraard. 

BEACHDRESS + COLOURFULL BAG

Veel outfitfoto’s gaan er niet komen, aangezien we vanaf 12 tot 6 op het strand te vinden zijn. Avondeten doen we pas rond een uurtje of 9 (je weet wel, van die toeristen die zich willen aanpassen aan de Spaanse cultuur) en rond die tijd wordt het al schemerig. Niet echt het beste licht voor mooie foto’s. Maar waarom niet mijn happy beachdress laten zien?!

Dit schattige jurkje is van Lascana, mocht je het je afvragen. Ik vind ‘m zo leuk! Hij schijnt wel een beetje door, maar ik vind dat dat wel mag en geeft het ook wel een bohemian en Ibiza-ish effect. Met een matching strandtas van Mango (paar jaar geleden gekocht) en niet echt matching slippers van Hunkemöller ben ik gelukkig en klaar voor another day at the beach.

Ik ontspan, geniet en kleur wat bij (ja, het was echt nodig). Morgen of overmorgen gaan we een dagje naar Marbella, dus als je nog aanraders hebt zijn ze van harte welkom! For now: lots of love from Torremolinos! 

beachdress All Good Intentions

beachdress All Good Intentions

Share:

5 Reacties

  • Demi Kloosterman
   5 augustus 2017 / 9:48 am

   Dankjewel!

 1. 8 augustus 2017 / 9:37 pm

  Zulke leuke en lieve foto’s! Vind je outfit heel leuk!

  • Demi Kloosterman
   8 augustus 2017 / 9:38 pm

   Wat lief, dankjewel! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *