BUDGETPROOF | 5 X BIKINI’S

De zomer komt er weer aan en het is daarom dus tijd om na te denken over je volgende (zonnige) vakantiebestemming. Vooral diegene waarvan de examens net achter de rug zijn, is het tijd voor een vakantietripje! Wat neem je mee om de dagen aan het strand nog fijner te maken? Een leuke bikini is en blijft een must. Omdat het vinden van een leuke bikini toch lastiger blijkt te zijn als we vaak verwachten, help ik je er een handje bij. Daarom heb ik vijf budgetproof bikini’s voor je opgezocht! 

BUDGETPROOF BIKINI’S

Om maar met de deur in huis te vallen: Een bikini bedekt niet heel veel. Maar dat een bikini daarom niet spectaculair mag zijn, is natuurlijk ook onzin. Je hoeft trouwens ook echt geen afgetraind lichaam te hebben om een bikini te dragen. Ik vind een bikini met mooie details altijd een stuk leuker als hele simpele varianten. Of het nou een mooie rug heeft of juist mooie details aan de voorkant: ik vind het leuk! Zelfs zo leuk, dat ik de tweede bikini met roze en witte details zelf ook heb, haha! Het liefst zou ik die zwarte ook willen bestellen. Hij heeft zo’n mooie rug!

Zwart (H&M) / Blauw (Pimkie)

Bikini budget All good Intentions

Nu snap ik het ook goed als je deze twee wat te druk vind. Het moet maar net je ding zijn. Ben je een echte minimalist of wil je gewoon geen toeters en bellen, dan zijn de volgende drie bikini’s echte aanraders. Nog steeds erg leuk en voor vrijwel iedereen geschikt én nog eens budgetproof. Ook niet geheel onbelangrijk, toch? Ohja, omdat bikinibroekjes toch lastig blijven, heb ik juist daar heel erg op gelet. Als je goed kijkt, is geen enkel broekje hetzelfde en moet er dus eigenlijk wel voor iedereen een goede pasvorm bijzitten!

Bij de blauw met witte bikini kreeg ik een echte surfchick vibe. Jullie ook? Zo’n meisje met een zongebruinde huid (en een strakke buik, maar dat is natuurlijk niet verplicht) en beachy hair. De tweede is juist mooi voor als je een wat grotere decolleté hebt. Door de kleur, het printje en de touwtjes in het midden valt het zeker wat minder op. De derde is juist weer heel mooi wanneer je een wat minder grote decolleté hebt. Je kan ze natuurlijk altijd even passen in de winkel (of lekker retourneren natuurlijk!).

Blauw met wit (Mint & Berry) / Zwart (Hunkemöller) / Lila (Mint & Berry)

Bikini budget All Good Intentions

Share:

7 Reacties

  • Demi Kloosterman
   29 mei 2017 / 8:13 pm

   Ja he! Ik heb ‘m zelf ook, zo blij mee!

 1. 29 mei 2017 / 8:47 pm

  Leuk! Ik vind vooral de eerste erg mooi 🙂

 2. 2 juni 2017 / 9:20 pm

  Wat een prachtige bikini’s! Ik ben er dol op hihi!

  • Demi Kloosterman
   3 juni 2017 / 4:00 pm

   Ah daar heb ik eigenlijk helemaal niet aan gedacht, sorry! Ik heb wel hele toffe bikini’s bij Hunkemoller gezien, misschien daar even langsgaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *