CHIT CHAT | (EINDELIJK) VAKANTIE

Allereerst: sorry, het is even rustig geweest hier. Door de laatste periodes op school was ik druk met het inleveren van deadlines en het leren voor tentamens. Oh, en sinds kort ben ik ook begonnen met bloggen voor ShoppingGuide, dus ik zou het heel leuk vinden als je ook daar een keer een kijkje neemt. Ik heb (eindelijk) vakantie, dus ik hoop dat ik het ook hier op mijn blog allemaal weer kan oppakken! 

VAKANTIE, FINALLY!

Hoe lang ik hier al op heb gewacht.. Na alle deadlines en stress voor de tentamens kon ik niet wachten op het moment dat ik vakantie zou hebben. Al hoewel ik een hoop wil gaan werken, heb ik toch nog genoeg vrije tijd om toffe hotspots te bezoeken, nieuwe dingen te ontdekken en weer een hoop inspiratie op te doen. Als iemand trouwens leuke hotspots weet in (de buurt van) Rotterdam, let me know!

Ik weet niet waarom precies, maar alle inspiratie die ik de afgelopen maand nog had, ben ik kwijt. Ik ga niet weer een pauze nemen, maar ik ga mijn schema wel wat aanpassen. Hoe, dat durf ik ook nog niet direct te zeggen. Misschien worden het twee standaard dagen in de week. Misschien wordt het op de momenten waarop ik tijd heb (dus eigenlijk niet echt een vaste planning). Alles doe ik eigenlijk al met mijn stageperiode in m’n achterhoofd. Dan heb ik namelijk alleen in het weekend tijd.. Hoe mijn planning er uit gaat komen te zien, zullen jullie snel genoeg merken.

Ohja, mijn vakantieplannen! Ik ga rond het einde van de zomervakantie weer naar ons appartementje in Spanje (heel veel zin in!) en ik ga waarschijnlijk nog een paar dagen met mijn moeder weg. Zo’n moeder-dochtertripje blijft echt m’n lievelings. Al hoewel ik ook totaal niet vies ben van de twaalf (!) dagen die ik op het strand ga doorbrengen. Daar kijk ik ook zeker naar uit!

Wat zijn jouw vakantieplannen eigenlijk?

 

Share:

4 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 3:00 pm

  Heerlijk meis! Ga er lekker van genieten! Wij hebben geen plannen, ik ga beginnen met een nieuwe baan hihi!

  • Demi Kloosterman
   3 juli 2017 / 5:54 pm

   Oh succes! En dankjewel meis!

 2. 3 juli 2017 / 6:47 pm

  Wat een heerlijk vooruitzicht zo’n zalige zon/strand vakantie! Geniet maar lekker van de zomer!

  • Demi Kloosterman
   3 juli 2017 / 7:03 pm

   Ik kijk er ook zeker weten naar uit! Ik denk dat dat helemaal goed gaat komen, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *