De foute kersttrui

Hi!

Het wordt steeds populairder, die kersttrui. Ik verbaas me er ook niet meer over dat het zo fout, kitsch, kleurrijk en groot mogelijk mag zijn. Want hé, we leven in 2015. Ik vond het altijd wel leuk om te zien op Pinterest, zo’n trui. Tot daar dan. Zelf hoefde ik er geen.

Tot vandaag. Nu ben ook ik een ‘trotse’ eigenaar van zo’n foute kersttrui. Een aantal maatjes te groot, waardoor het meer lijkt op een jurk dan op een trui, maar we nemen het voor lief. Want eigenlijk vind ik het best schattig. Dus thanks mam, voor dit mooie item dat vanaf nu in mijn kledingkast mag pronken.

Hebben jullie ook een foute kersttrui? En zo ja, hoe ziet ‘ie eruit?

Lots of love,

Demi

Processed with VSCOcam with f2 preset

Share:

2 Reacties

  1. Astrid
    23 december 2015 / 5:51 pm

    Graag gedaan ; )

  2. Francis
    23 december 2015 / 10:34 pm

    Yes! Ik heb er ook eentje, (postcodeloterij trui)! Ik ben alleen nog aan het bedenken of ik hem echt ga dragen tijdens kerst! Misschien cozy op de bank op derde kerstdag?! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *