DUBAI | Part 2

Follow my blog with Bloglovin

Eergisteren kon je al zien hoe ik mijn eerste dagen in Dubai doorbracht. Vandaag laat ik jullie het tweede deel zien!

Dag 4:

Dubai 1

Vandaag stond de Jeepsafari in de woestijn op de planning! We werden pas rond half 4 opgehaald, dus we zijn daarvoor naar het zwembad geweest. Ik ben geen waterliefhebber. Het moment dat ik in het zwembad stapte, moest dus worden vastgelegd. Wat ben ik dol op deze foto!

Dubai 19

Dit is ‘m dan, dé auto waarmee wij door de woestijnen zouden rijden. Uiteraard niet zelf achter het stuur, maar de tourleider. Samen met nog een ander Nederlands stel en een Brits stel stapten we in.

Dubai 2

Wat was dit gaaf! Oké, het is een grote zandbak, maar het was zo gaaf om te zien! En de tocht zelf? Supergaaf! Stiekem een beetje bang in het begin, maar na een paar minuutjes verruilde ik mijn angst in voor plezier en een hoop gelach.

Dubai 4

Samen met mijn lieve mama! Wat is het mooi om te zien, de woestijn én de zonsondergang!

Dubai 5

Door naar ‘het kamp’, waar wij mochten genieten van buikdanseressen, Arabisch eten etc.

Dubai 6

Ik moest en zou het doen, henna laten zetten! Ik wilde het al zo lang!

Dag 5:

Dubai 9

Wat gaat de tijd snel! Door naar dag 5 alweer. Vandaag gingen we met een grote groep naar de moskee in Abu Dhabi! Eerst een paar tussenstops, waaronder dit uitzicht bij een oude souk. Zo mooi!

Dubai 10

Ik ben dol op deze foto! Die zonnestralen!

Dubai 12

Nog een selfie met mama! <3

Dubai 13.jpg

Weer terug de bus in, door naar de moskee! Iedereen die er al eerder was geweest, vertelde dat je er echt heen moést gaan. Het moest dus een hele bezienswaardigheid zijn. We zullen het zien! Uiteraard moesten de vrouwen juist gekleed zijn. Alles bedekt. Een Nederlandse vrouw hielp ons om op de juiste manier onze hoofddoek om te doen, lief!

Dubai 18

Niks gelogen, het was prachtig! Alles in details, de zon erbij, het voelde als een sprookje van Disney!

Dubai 15

Ik ben verliefd!

Dag 6:

Dubai 17.jpg

Onze laatste dag alweer! We hebben alle dagen goed gebruikt om zoveel mogelijk te zien. We besloten om ons laatste dagje op het strand door te brengen.

Dubai 16.jpg

Veel foto’s heb ik niet van de laatste dag.. Alleen deze nog. In de metro heb je gescheiden cabines! Eén voor de ‘Vips’, zo iets als eerste klas bij ons, één cabine was gemengd en de laatste was alleen voor vrouwen en kinderen! Nog nooit zo iets gezien, maar wel heel respectvol!

Die dag erna vlogen we weer terug. Na een lange reis eindelijk thuis. Wat vonden jullie van de foto’s? Laat het me weten!

Lots of love,

Demi

Share:

1 Reactie

  1. hanneke
    16 januari 2016 / 9:47 pm

    Wauw , leuke foto s deem en wat een bijzondere reis. 1001 nacht is er niks bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *