TIJD VOOR EEN KLEINE UPDATE

Een maand geleden pakte ik het bloggen weer op. Met een ietwat gemengd gevoel, want het was heerlijk om ‘s avonds op de bank neer te ploffen zonder me druk te maken over bezoekersaantallen of het vooruitwerken. Maar eenmaal begonnen snapte ik niet hoe ik dat kon denken. Wat had ik het gemist! Ik vond het tijd voor een kleine update, want ik heb jullie weer wat te vertellen! 

AANGENOMEN!

Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn opleiding. Tijd om te kijken naar een stageplek. Omdat ik best snel stress ervaar, begon ik als een van de eerste door al in november te kijken naar een leuke stageplek. Ik kwam bij een bedrijf terecht waar ik zelf heel tevreden over was en dat was insgelijks! Ik mocht er wel stage komen lopen. Tot de vrouw die mijn begeleidster zou worden ineens een andere baan had. Vanaf dat moment was het allemaal maar ‘ja, we kunnen je geen zekerheid geven’. Stress, haha!

Ik ben weer op zoek gegaan naar een stageplek. Ik ben makkelijk binnen komen rollen bij het bedrijf van mijn nicht, waar ik momenteel voor werk. Het stagebedrijf waar ik eerst zou mogen komen, was ook via via. Ik had dus nog nooit ergens gesolliciteerd, laat staan een CV en motivatiebrief te maken! Voor alles is een eerste keer, dus ik probeerde het gewoon. Guess what.. Ik heb binnen 1,5 week een stageplek!

Kleine update All Good Intentions

SCHOOL VS. BLOGGEN

Dat betekent dus dat ik van september tot januari fulltime ga werken. Ik ben nu al aan het zoeken naar vrije tijd om aan mijn blog te werken, laat staan als ik fulltime moet gaan werken. Ik ga de komende tijd dus goed nadenken over hoe ik daar invulling aan ga geven. Voor nu: Ik ben van om de dag naar om de twee dagen bloggen gegaan. Hoe bevrijdend dat al is, ik merk het wel aan de bezoekersaantallen. Moet ik vaker bloggen? Ik zou het wel willen.. Ook hier ga ik een tijdje over nadenken. Qua school heb ik het namelijk nog niet vaak zo druk gehad. Neem me het dus niet kwalijk als er hier en daar misschien een dagje extra tussen zit en dat mijn Instagram niet elke dag een nieuwe foto rijker is. Meer als mijn best kan ik niet doen natuurlijk. Als ik er over uit ben, zal ik het wel op mijn Instagram laten weten.

NIEUWE IDEEËN NODIG

Hoe hopeloos dit tussenkopje ook is: Ook ik heb wel eens last van een tekort aan inspiratie. Willen jullie graag iets voorbij zien komen? En wat vinden jullie van de outfit inspiraties? Ik vind het soms zo lastig om in te schatten wat jullie graag willen lezen. Als je een leuk idee hebt of een tip hebt zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat! Je mag me ook altijd een privéberichtje via Instagram sturen. Ohja, is het jullie al opgevallen? De homepage heeft een kleine touch up gehad!

All Good Intentions

 

Share:

10 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 8:49 am

  Leuk om je blog te lezen demi. Misschien is het leuk om 20 mei op de opendag van Anne te komen in Rotterdam. Zit natuurlijk wel een leuk verhaaltje aan vast. Je bent welkom, groetjes jeannette.

  • Demi Kloosterman
   15 mei 2017 / 8:52 am

   Mooi om te horen dat je het leuk vind! Ingrid gaat ook, toch? Ik zal proberen er bij te zijn!

 2. 15 mei 2017 / 8:51 am

  Ik denk dat je niet teveel naar de bezoekersaantallen moet kijken Demi, dat kan je al heel wat stress besparen! Ik vind je blog hartstikke leuk, ook als je om de twee dagen blogt en het moet natuurlijk wel leuk voor jezelf blijven, dat is de reden waarom je het doet toch? 🙂 Heel erg knap dat je zo snel weer een stageplek hebt gevonden! Het komt vast helemaal goed, ik blijf je in ieder geval volgen 😀 Liefs, Sija

  • Demi Kloosterman
   15 mei 2017 / 8:52 am

   Wat een lieve woorden, dankjewel! Misschien moet ik ook wat minder stressen, haha. Daar help ik immers niemand mee ?

 3. 15 mei 2017 / 9:38 am

  Ik merk dat de laatste tijd bij iedereen de bezoekersaantallen vreselijk tegenvallen. Heel jammer, maar je moet zeker niet de druk hoger gaan leggen voor jezelf! Ik kan mezelf soms ook wel voor m’n kop slaan dat ik me druk maak over dat er niet elke dag een Instagramfoto online staat haha!

  • Demi Kloosterman
   15 mei 2017 / 9:47 am

   Ja zo jammer.. Ik moet het misschien ook niet zo moeilijk voor mezelf maken. En hoe mooi ik je flatlays altijd weer vind, ik geloof niet dat het heel erg is als jij ook een dagje ‘vrij’ neemt van Instagram, haha!

 4. 15 mei 2017 / 3:02 pm

  Wauw, wat goed dat je zo snel een stageplek hebt gevonden: gefeliciteerd! En over dat bloggen niet te veel inzitten hoor, haha! Gewoon heerlijk over bloggen waar jij je goed bij voelt!

  • Demi Kloosterman
   15 mei 2017 / 3:04 pm

   Thanks! Ben ook zo blij dat ik aangenomen ben!

 5. 15 mei 2017 / 9:27 pm

  Zo wat gauw al je stageplek! Gefeliciteerd. 🙂 En gewoon lekker blijven bloggen wanneer jij tijd hebt!

  • Demi Kloosterman
   15 mei 2017 / 9:28 pm

   Ja he, ik was zelf ook verbaasd over hoe snel het ging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *