DIT ZIJN DE LEUKSTE STRANDJURKJES VOOR JE VOLGENDE VAKANTIE

De zomervakantie is voor velen al begonnen. Het enige waar je je dus nog zorgen over hoeft te maken, is het lijstje met de benodigdheden voor je volgende vakantiebestemming. Ik heb je al wat inspiratie gegeven voor zowel badpakken (heel tof!) als bikini’s (ook al-tijd goed). Last, but not least: fijne, luchtige strandjurkjes! 

5 ZOMERSE STRANDJURKJES

Wat nu heel trendy is, zijn jurkjes en broeken met bloemenprints. Het is schattig, meisjesachtig, soms zelfs sexy, maar ergens ook exotisch en daarom dus perfect voor de zomer. Ook bohemian printjes blijven het goed doen. Vooral op onze vakantiebestemming lijken deze prints belangrijker dan ooit te zijn.

Daarom kon ik het niet laten om deze printjes mee te pikken bij het kijken naar leuke strandjurkjes. Het zijn echte items die heerlijk luchtig zijn, perfect zijn wanneer je snel ergens wil gaan lunchen of om niet alleen in bikini naar de bar te lopen voor een extra drankje. Lekker simpel dus om over je badpak of bikini heen te gooien. En ook niet geheel onbelangrijk: omdat je je strandjurkjes maar een paar weken per jaar aan kan, heb ik vooral gekeken naar budget jurkjes.

Strandjurkjes zomer All Good Intentions

Zwart met gaas (LASCANA) / Mosterdgeel (Ichi)

Bloemenprint (Missguided) / Wit met print (LASCANA) / Jumpsuit (LASCANA)

Oké, zoals je misschien kan zien heb ik vals gespeeld. Er staat namelijk een jumpsuit bij. Maar ik vond ‘m zo leuk en ik kon hem er dus echt niet ‘niet’ bijzetten, haha! Die is vooral heel mooi als je al een kleurtje hebt. Daarnaast heb ik strandjurkjes gekozen die eigenlijk voor iedereen (ongeacht figuur of kleurtje) goed zijn.

Ik heb nog geen strandjurkje, dus ik moet nog eens gaan opschieten ook. M’n oog is gevallen op de witte in het midden. Ik word gelukkig best snel bruin, dus ik denk dat dat heel mooi zal staan! Wat vinden jullie? Doen?

 

 

 

 

Share:

1 Reactie

  1. 17 juli 2017 / 8:37 am

    Ja leuk! Met flink wat boho accesoires en sandalen met franjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *