HOTSPOT: BLVD @ SCHEVENINGEN

Omdat we niet met het gehele gezin samen konden zijn met Kerst, hebben we een jaartje geen cadeaus gedaan. In plaats van cadeaus voor elkaar kopen, hadden we besloten om met z’n allen naar The Lion King te gaan. Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver! Daarna was het tijd om te lunchen, dat moest natuurlijk vastgelegd worden. Een heel leuk plekje aan de pier bij Scheveningen! 

BLVD @ SCHEVENINGEN

Na The Lion King in het AFAS Circustheater in Scheveningen liepen we door naar de pier om een hapje te eten. We kwamen terecht bij een plekje, wat Boulevard (ofwel BLVD) heette. Vanaf de buitenkant vind ik alle restaurants op de pier er hetzelfde uitzien, dus we zijn maar hier naar binnen gelopen. Van binnen zag het er heel gezellig, maar ook stijl- en sfeervol uit. Het was er lekker warm (gelukkig!) en de bediening hielp ons best snel, ondanks dat het best druk was.

Ik koos voor een ‘Classic Club Sandwich’, met kip, tomaat, komkommer, sla en ui. Zo lekker! Echt een aanrader als je een keer over de pier loopt.  Maar voor een visgerecht of een soepje kan je hier ook goed terecht. Ze hebben een kaart met, naar mijn mening, best wat keuze voor zowel ontbijt, lunch als avondeten. Heel fijn! En ondanks dat het er redelijk luxe uitziet, vallen de prijzen echt mee. Pluspuntje!

Omdat ik niet helemaal zeker wist hoe het restaurantje heette, omdat het logo alleen uit een B en een D bestaat, besloot ik het op te zoeken. Ik belandde op hun Facebookpagina, waar ik naar verrassing allemaal slechte reviews aantrof. Super jammer, want wij hebben er echt heel lekker gegeten! Niet alle reviews geloven, als je op zoek bent naar een leuk tentje om te eten. Zeker eens proberen, het is echt een aanrader!

Ken jij nog een hotspot waar ik zeker eens naartoe moet? 

Blvrd Scheveningen

Blvrd Scheveningen

Blvrd Scheveningen

Blvrd Scheveningen

Share:

4 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 8:53 am

  Smaken verschillen, gelukkig vond jij het wel lekker! Inderdaad, reviews zeggen ook niet alles, je zult het toch echt zelf moeten beleven. Ik vind het er in ieder geval gezellig en heerlijk uit zien 🙂 Liefs, Sija

  • Demi Kloosterman
   31 januari 2017 / 10:30 am

   Precies! Het was ook erg lekker, haha!

 2. 1 februari 2017 / 10:29 pm

  Leuke post weer!
  Een poosje geleden ben ik hier ook geweest en het was inderdaad erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *