HOTSPOT: GRACY’S

Naast een hoop fashion inspiratie wil ik ook vaker op zoek gaan naar leuke hotspots. Van die plekjes waar je heerlijk neer kan ploffen na een dagje winkelen, waarbij je je handen op kan warmen aan een lekkere kop thee of koffie. Of juist omdat een restaurantje instagram-waardig is (niet geheel onbelangrijk). Onlangs bezocht ik ‘Gracy’s’, een leuke hotspot in Rotterdam. Valt volledig onder categorie twee, haha! 

GRACY’S @ ROTTERDAM

Ik kende dit zaakje al wel, maar dan alleen van foto’s. Gracy’s is het tentje waarbij je ‘over de top’ milkshakes kan bestellen. Geserveerd in een maison jar, inclusief een grote toef slagroom en andere (calorierijke) decoratie (oeps..). Niet alleen de drankjes zien er heel leuk uit, ook het gehele interieur van dit tentje. Het heeft echt een American vibe. Zo eentje als uit de films Grease, die ook jij vast een keer (of misschien zelfs meer) hebt gezien. Voor een paar uurtjes ben jij 60 jaar terug in de tijd!

Je kan er niet alleen terecht voor milkshakes (die overigens ontzettend lekker zijn!), maar ook voor typisch Amerikaanse hamburgers, patat, salades, tosti’s en ga zo maar door. Ook voor vegetariërs staan er een aantal gerechten op de kaart, dus er is aan iedereen gedacht! Oh, en je kunt Gracy’s ook vinden op Thuisbezorgd.nl. Dan durf ik natuurlijk niet te zeggen of de milkshakes er nog steeds zo leuk uitzien, maar je kan het natuurlijk altijd proberen!

Gracy’s is te vinden op de Mauritsstraat 1A in Rotterdam. Mocht je niet weten waar dat ligt? Vlak naast Pathé Schouwburgplein! Dus mocht je een leuke film hebben gezien, kan je daarna altijd een lekker drankje (of een milkshake) halen bij Gracy’s. Mooie instagramfoto’s zijn gegarandeerd, haha! Meer info kan je vinden op hun website.

Ben jij al eens bij Gracy’s geweest? Tips en suggesties voor andere hotspots zijn overigens altijd welkom!

Hotspot: Gracy's

Hotspot: Gracy's

Hotspot: Gracy's

Hotspot: Gracy's

 

Share:

12 Reacties

 1. 19 januari 2017 / 10:18 am

  Wat een super leuke hotspot! Echt geweldig zo’n Amerikaans diner interieur 🙂 De milkshake ziet er heerlijk uit!

 2. 19 januari 2017 / 10:44 am

  Omgggg dit ziet er zo geweldig uit, echt zo’n Amerikaans stijltje! Ik kom echt nooit in Rotterdam maar nu wil er heen hahaha

 3. 19 januari 2017 / 12:10 pm

  Wauw dit ziet er echt heel goed uit, wat super leuk!

 4. 19 januari 2017 / 1:54 pm

  Dat ziet er inderdaad echt heerlijk uit zeg! Ik loop er zo vaak langs maar ben er nog nooit binnen geweest. Toch maar echt een keer doen.

 5. 19 januari 2017 / 10:34 pm

  Wow hallo dit is precies wat ik zoek. Ik zie steeds van die ultieme goals milkshakes voorbij komen en vroeg me af waar ik er een kon scoren. Rotterdam dus!

 6. 20 januari 2017 / 9:45 am

  Volgens mij word dit echt de nieuwe latte, haha. Overal duiken deze te leuke drankjes nu op en ik ben er nog steeds nooit heen geweest. Wat ziet het er toch goddelijk lekker uit!

 7. 20 januari 2017 / 8:24 pm

  Oh geweldig! Wat een coole sfeer heeft het daar! En die milkshakes zou ik echt eens willen proberen hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *