HOTSPOT: LEBKOV

Sinds kort ben ik veel te vinden in een nieuwe, favoriete hotspot in Rotterdam. En plek waar je een drankje kan doen, een broodje kan eten, dat riedeltje. Maar de voornaamste reden dat ik graag bij dit tentje kom, is omdat er gratis wifi is. Daarbij wil ik wel zeggen dat ik niet zo iemand ben die dan de hele middag internet zit af te tappen om social media bij te houden. Ik ben daar daadwerkelijk productief bezig voor school of mijn blog! Welcome at Lebkov & Sons!

LEBKOV & SONS @ ROTTERDAM

Als je vaak reist via Rotterdam Centraal, dan moet deze plek je vast al eens zijn opgevallen. Het zit er namelijk letterlijk naast! Ik had ‘m al vaak gezien, maar ben eigenlijk nooit naar binnen gestapt. Tot ongeveer een maandje geleden. Samen met een klasgenoot werkten we aan wat opdrachten. Om de vele uren op school te verminderen, zochten we een andere ‘werkplek’. Na wat twijfel zijn we toch naar Lebkov & Sons gegaan. Waarom we dit nog nooit eerder hebben gedaan, weet ik niet. Maar sinds dien ben ik hier zo vaak te vinden! Om te leren, te bloggen, schoolprojecten af te maken of gewoon om een drankje te doen. Met gratis WiFi (als ‘ie het doet, anders heb je nog een ander gratis WiFi-hotspot) kom je al een eind. En iedereen is daar overigens aan het werk of aan het leren, dus niemand kijkt raar op als je daar bezig bent.

Alleen al het binnenkomen is ‘leuk’. Op de borden boven je zie je alle drankjes en hapjes die ze hebben, maar je kan ook gelijk ‘in de keuken kijken’. Het is heel open, like it! Je kan trouwens ook koffie en een broodje meenemen, als coffee to go, voor als je weer verder moet. Ze hebben het zo handig ingericht, want er zijn ‘grote’ en ‘kleine’ tafels. Kom je dus alleen voor een drankje, dan kan je snel aanschuiven aan een klein tafeltje. Zit je er met je hele projectgroep, dan kan je aan de grotere tafels vertoeven.

Als je het vandaag (woensdag) leest, ben ik gisteren weer langs geweest. Gelijk even foto’s maken, want ik moest mijn favoriete hotspot toch echt een keer met jullie delen! Ik heb gisteren mijn tentamen gehad, dus ging vooraf nog even naar Lebkov & Sons om te leren. IPad mee, samenvattingen mee, kop verse muntthee erbij en ik ben weer een aantal uurtjes zoet. Heel productief, dus zeker eens proberen!

Aanrader: Homemade Lemonde, die is zo ontzettend lekker! Maar voor een lekkere, verse muntthee of een cappuccino kan je hier ook prima terecht.

Ben jij al eens bij Lebkov & Sons geweest? 

Lebkov

Lebkov

Lebkov

Lebkov

Share:

5 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 7:45 am

  Klinkt super leuk! Heerlijk om even te gaan zitten na een tentamen.

 2. 25 januari 2017 / 9:39 am

  Oh wat ziet dat er superleuk uit! Lijkt me ook een hele fijne plek om te leren voor een tentamen! Wat drinken erbij en dan knallen :-). Liefs x

 3. 25 januari 2017 / 9:41 am

  Ziet er leuk uit! Ik hou van zulke hotspots waar je lekker even kan werken en relaxen tegelijk.

 4. 25 januari 2017 / 1:12 pm

  Heeeeey, ik heb ook een vak copy & concept gehad! Alleen geen tentamen, maar puur vaardigheden. Deze hot spot ziet er idd nice uit!

  • Demi Kloosterman
   25 januari 2017 / 1:13 pm

   Haha, wat grappig! Ik heb ook alles toegepast in de praktijk, maar een tentamen mocht ook niet ontbreken jammer genoeg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *