HOTSPOT: RAUWDOUWERS

Een week geleden was ik in Rotterdam voor een opening. De schoonheidsspecialiste van mijn stiefmoeder opende haar eigen salon, zo gaaf! Het is zo’n lieve meid en ze verdient het echt. Zeker een keer langs gaan, dus! Maar voordat we bij haar waren, was het tijd voor een lunch. Via Iens kwam ik terecht bij een leuke hotspot. Welcome to Rauwdouwers!

RAUWDOUWERS @ ROTTERDAM

Of een hotspot moet heel bekend zijn, of de foto’s moeten er leuk uitzien. Anders ga ik niet zo snel, haha! De foto’s zagen er heel tof uit en de beoordelingen op Iens zagen er ook prima uit. So, why not? Het ligt niet echt in het centrum, maar wel heel dicht bij de Euromast. Eenmaal binnen zag alles er zo leuk uit, precies zoals op de foto’s! Het plafond was ‘open’ en overal hingen hangplanten. In een normaal interieur zou ik er niet weg van zijn, maar hier was het zo leuk!

We kozen voor tosti’s (lekker simpel, wel altijd goed). Dit was zo lekker! Als je brood zelf snijd in dikkere sneetjes, is elke tosti automatisch een stuk lekkerder. Ik heb trouwens een foto gemaakt van een deel van de menukaart. Zelfs die ziet er al leuk uit! Alles klopt: de ‘oude’ borden, planten, meubels.. En qua prijzen vind ik  het overigens ook zeker meevallen. Dus mocht je een keer in de buurt zijn, dan zou ik er zeker langs gaan! Oh, en ook gelijk even langs ‘Beauty Secrets’, de salon waar ik het in het begin over had. Een beetje promotie mag, toch? Haha!

Rauwdouwers – Westzeedijk 381 @ Rotterdam

Beauty Secrets – Westzeedijk 473 @ Rotterdam

Rauwdouwers Rotterdam All Good Intentions

Rauwdouwers Rotterdam All Good Intentions

Rauwdouwers Rotterdam All Good Intentions

Rauwdouwers Rotterdam All Good Intentions

 

Share:

4 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 9:12 am

  Ziet er goed uit! Gaaf zo, al die planten aan het plafond! 🙂 Liefs, Sija

 2. 24 mei 2017 / 8:19 pm

  Wat een leuke blog en leuk dat je er was op onze opendag bij schoonheidssalon Beauty Secret.
  En we gaan een lekker hapje eten bij ons om de hoek van de salon.

  • Demi Kloosterman
   24 mei 2017 / 10:43 pm

   Het was heel gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *