I WOKE UP LIKE THIS

Hi babes! Onlangs (een paar weken geleden) liet ik mijn wimpers liften bij Nouveau Lashes. Geen extentions or what so ever, maar heel natuurlijk. Ik had nog nooit van een LVL lashes behandeling gehoord, maar nu ik dat heb laten doen wil ik dat iedereen het weet haha! Tijdens de behandeling liften ze je wimpers op natuurlijke wijze en verven ze je wimpers, waardoor het lijkt alsof je mascara draagt. En eerlijk: dit is top! Haha. In de (oh zo charmante) foto hierboven kan je het verschil goed zien. Ik heb de eerste 3 weken niet eens mascara gedragen. Alleen wat foundation, concealer, wat producten voor mijn wenkbrauwen en I’m ready to go. Het is zo heerlijk om zo snel klaar te zijn ‘s ochtends! Inmiddels is het ‘uitgewerkt’ (ze zien er weer uit als voordat ik de behandeling heb laten doen). Ik mis het nu al, haha! Voor nu ga ik nog even door met wat blogs schrijven. Oh, en binnenkort komt er iets heel leuks aan! More about that soon!! 

Hi babes! A while ago (a few weeks) I decided to get my lashes lifted by Nouveau Lashes. No extentions or what so ever, but a very natural way of lifting. I never heard of an LVL lashes treatment before, but now I know I really want the whole world to know, haha! During the treatment your lashes will get lifted on a very natural way. The ‘paint’ them as well, so it literally looks like you’re wearing mascara without wearing it (do you get it? haha). Honestly: I love it! You can really see the difference in the (oh so charming) photo above. The first three weeks I didn’t even put on mascara. Only some foundation, concealer and brow products and I was ready to go. It’s so nice to be ready so quickly. In the meantime the treatment is ‘over’ (my lashes look like they did before the treatment). Miss it already, haha! Going to write some more blogposts now! Oh, and some very excited news coming up in a few weeks. More about that soon!! 

Share:

4 Reacties

  1. 18 januari 2018 / 5:26 pm

    Wat mooi zeg, ik heb ze ook gehad maar ik draai te wild in mijn slaap dus alle haartjes gaan er snel af bij 1 oog helaas.

  2. Sabrina
    18 januari 2018 / 8:34 pm

    Mooi! Ik heb het ook eens laten doen maar dat was niet zo goed gelukt. Zou het wel weer willen proberen, maar het is best prijzig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *