INSPIRATION | DENIM SKIRT

Het maakt niet uit welk blad ik open zal slaan: ze beweren allemaal iets anders. De een roept dat blauw ‘je van het is’ voor aankomende zomer. Anderen roepen weer net zo hard dat roze dé kleur van deze zomer is. Omdat dit mijn twee lievelingskleuren zijn (ja, echt!), vond ik het een goed idee om deze twee kleuren te combineren. Tijd voor wat outfitinspiratie!

PINK + DENIM

Een denim skirt is iets wat je waarschijnlijk zo’n 10 jaar geleden met veel plezier droeg. Tot het moment dat de skinny jeans doorbrak. Vanaf dat moment mochten de spijkerrokjes naar zolder en werd ‘ie alleen weer gepakt wanneer het echt lekker weer begon te worden. Maar dan had je ook spijkerbroekjes, dus de keuze was groots en nog eens lastig ook. Nu lijkt de denim skirt ineens weer onmisbaar te worden. Een simpel rokje vind ik niet zo leuk, dus ik koos er een met patches. Daarbij zocht ik een leuke, roze top met details bij de mouwen.

Sinds ik mijn nieuwe, witte schoenen bijna elke dag draag, vind ik alle schoenen met platform (of hogere zool) ineens veel leuker! Die 2 centimeters zullen er niet voor zorgen dat je ineens een stuk langer wordt, maar het staat wel erg leuk en speels. Om dat blauw toch nog wat meer terug te laten komen, koos ik voor een horloge met nylon bandje. Het klokje is zilver, dus koos ik het armbandje en tasje ook in een zilvere/metallic kleur. Ik zie mezelf dit zeker dragen, vooral naar een festival of een dagje strand. En jij?

Blouse (Topshop) / Rokje (Mango) / Schoenen (Superga)

Tasje (Pimkie) / Horloge (Kapten & Son) / Armband (Most Wanted)

Denim skirt

Share:

8 Reacties

  • Demi Kloosterman
   3 mei 2017 / 8:18 am

   Thanks!

 1. 3 mei 2017 / 8:27 am

  Ik ben zo dol op witte sneakers dit seizoen!

 2. 3 mei 2017 / 10:10 am

  Ohhh, ik wil ook een denim rokje! Ook al draag ik niet vaak rokjes want ik vind jurkjes wat lekkerder zitten, maar het staat zo leuk.. the struggles :’D

  • Demi Kloosterman
   3 mei 2017 / 11:05 am

   Ik heb precies hetzelfde, haha! Misschien moeten we er gewoon eentje halen, voor het geval dat.. ?

 3. 4 mei 2017 / 2:55 pm

  Zo cute! Dit zou ik echt dragen! Ben dol op je lookjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *