LETS MAKE IT SIMPLE

Laatst zat ik er nog aan te denken. Jongens hebben het maar makkelijk. Ze trekken een shirt en een broek aan, een stel leuke schoenen en ze zijn klaar. Wij dames daarentegen hebben het elke ochtend maar moeilijk. Welk vest of welk jasje past op deze outfit en welke tas kan daarbij? En welk horloge en ketting dragen we er dan bij? Tijd om het ons iets makkelijker te maken. Simpele shirts die met bijna elk jasje, vestje, ketting, horloge, schoenen en tas gecombineerd kan worden!

SIMPLE + STYLISH

Je outfit moet simple and stylish zijn, maar het moet er natuurlijk niet uitzien alsof het binnen twee seconden bij elkaar geraapt is. Wij vinden het toch ook alleen maar tof om te zien als iemand echt moeite heeft gestoken in zijn of haar outfit? Precies. Omdat wit de meest makkelijke kleur is om mee te werken en dus ook om te combineren, heb ik eerst naar wat witte tees gekeken. Dit is vooral leuk met een pantalon met print of een rokje met leuke, geborduurde details.

Wat ik ook steeds vaker voorbij zie komen, is het combineren van een simpel wit shirt met een mom jeans of met een stoer rokje. Ik hoor van velen dat de witte shirts van Hema heel fijn zijn. Dus mocht je nog op zoek bent naar een budgettopper: Hema!

Outfits shirts simple

Bubble (Selected Femme) / Embroidered bloem (Zara) / Minimal (Mango)

A POP OF COLOUR

Wit kan na een tijdje toch gaan vervelen. Daarom is wat kleur natuurlijk nooit verkeerd. En wees niet bang, ook dit is goed te combineren. Misschien niet met al je items, maar met een kleurtje maak je wel een statement. Niemand wil een ‘grijze muis’ zijn, neem ik aan. Tijd voor wat extra kleur! Dit staat overigens extra mooi wanneer je al een lekker kleurtje hebt gepakt op vakantie. Geen vakantiereisje gemaakt? Een bezoekje aan de zonnebank zorgt ook voor een mooi en egale kleur!

Dit is extra leuk met een rokje waar de kleur al in is verwerkt, zoals een rokje met borduursel (of embroidered), een ripped jeans of juist met een toffe pantalon. En over pantalons gesproken, elk kleurtje staat leuk op een pantalon met verticale, zwart-witte strepen!

Shirts Tshirts simple colour

Geel (Comme Des Garcons) / Roze (Topshop) / Rood met kraag (Harmony)

 

Share:

3 Reacties

  1. 27 april 2017 / 9:05 am

    Wat een leuk artikel!! Het witte shirt met de bloem is mijn favoriet. Een simpel wit shirt is het handigste wat je kan hebben in je kledingkast, vind ik! Liefs, Sija

  2. 28 april 2017 / 2:51 pm

    Super leuk! Ik vind dit wel heel erg tof hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *