NEW IN | LOUIS VUITTON

In Parijs heb ik eigenlijk ontzettend weinig gekocht. Helemaal niets voor mij, want normaal kan ik na een middagje in de stad rustig met vijf of zes verschillende tassen thuiskomen. In Parijs viel het allemaal reuze mee. Ik kocht niet veel, maar wel iets speciaals. ‘Zie het maar als een cadeautje aan jezelf voor je verjaardag’. Ik had ‘m al lang op het oog en nu heb ik ‘m eindelijk! Ik laat je mijn nieuwe aankoop zien.

LOUIS VUITTON TOILETTAS

Allereerst: Ik heb er heel lang over getwijfeld om hier een blog over te schrijven. Ik wil namelijk niet dat het ‘arrogant’ overkomt, of dat jullie misschien denken dat ik er mee op wil scheppen. Dat is helemaal niet de bedoeling. Maar na een foto uit deze post vroegen een aantal of ik wilde laten zien wat ik had gekocht. So here we go.

Dit is ‘m dan! De toilettas die ik al enige tijd op het oog had! Ik had al drie of vier jaar dezelfde toilettas (of make-uptas), maar jammer genoeg paste het er na een tijdje niet meer in. Maar echt een mooie toilettas had ik nog niet gevonden. Tot deze! Over de prijs ga ik het niet hebben, die mag je zelf opzoeken. Ik heb er het geld voor over, maar naar mijn mening hoef ik het er niet over te hebben. Toch? Je kan altijd even op de site kijken, als je echt nieuwsgierig bent.

Ik ben hier zo blij mee! Hij is mooi stevig, ik vind de print mooi, de gouden details zijn klassiek en tijdloos en de rode binnenkant is helemaal een plaatje. Ik vind die combinatie van kleuren zo mooi. Ik gebruik ‘m gewoon om mijn make-up in te bewaren. Hij is precies groot genoeg, dus ik ben er ontzettend blij mee! Erg eigenlijk he, dat je zo verliefd kan zijn met bepaalde spullen? En dat terwijl ik helemaal niet veel waarde hecht aan spullen, want als je me goed kent weet je dat ik toch vrij minimalistisch ben.

Nog een keertje: Ik probeer hier niet mee op te scheppen, ik hoop dat jullie dat snappen. Ik laat het jullie alleen zien omdat jullie er naar vroegen, haha! 

Louis Vuitton All Good Intentions

Louis Vuitton Tas All Good Intentions

Louis Vuitton All Good Intentions

Share:

9 Reacties

 1. 9 juni 2017 / 8:24 am

  Oh wat tof! is toch helemaal niet opscheppen joh 🙂 Is gewoon leuk dat je het gekocht hebt.

  • Demi Kloosterman
   9 juni 2017 / 8:24 am

   Thanks! Helemaal gelijk in, haha!

 2. 9 juni 2017 / 9:33 am

  Waarom je zo verontschuldigen! Het is toch te gek dat als je ergens helemaal weg van bent, en je t ook nog kunt kopen! Hardstikke goed meid! Wees er gewoon lekker trots op.

  • Demi Kloosterman
   9 juni 2017 / 11:54 am

   Haha ja geen idee waarom ik het deed eigenlijk.. Ben er zo blij mee!

  • Demi Kloosterman
   9 juni 2017 / 6:48 pm

   Haha, thanks! Heel lief!

 3. 9 juni 2017 / 7:06 pm

  Leuke toilettas, daar mag je trots op zijn. 😊

  • Demi Kloosterman
   9 juni 2017 / 7:08 pm

   Wat lief, dankjewel! Ben er ook elke ochtend weer heel blij mee en trots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *