NEW IN: PINK SUEDE

Dat ik van tassen houd, is inmiddels niets nieuws. Bij elke ‘outfit inspiratie’ komt er wel een leuke crossbody voorbij waar ik weer ontzettend hebberig van wordt. Een aantal weken geleden kocht ik twee paar schoenen in één week, wat voor mij al heel wat was. En met tassen ben ik ook nogal kieskeurig, haha. Mijn portemonnee, iPhone en sleutels moeten er zeker inpassen. Een week geleden was het zover, want ik kwam met twee(!) tassen thuis! De eerste heb je in dit artikel al kunnen lezen, nu laat ik je mijn tweede aankoop zien!

PINK SUEDE

Roze! Zeker een van mijn lievelingskleuren (vast ook niets nieuws). Ik had deze variant al bij een paar bloggers voorbij zien komen, maar niet in het roze. Deze kleur is ook later pas toegevoegd, gok ik. Toen ik ‘m zag, twijfelde ik geen moment en ging ‘ie gelijk mijn winkelmandje in. Heb je dat ook wel eens? Dat je geen enkel moment twijfelt over een item?

Toen ik de tas binnen kreeg, was ik heel enthousiast. Hij was precies goed! Verstelbare band (vooral handig als je niet zo groot bent, zoals ik), leuk ‘kettingdetail’ bij de strap, een mooie sluiting en natuurlijk een hele leuke kleur! En ja, al mijn essentials passen er in. Hij is van echt leer, wat ik zeker een pluspunt vind. Vooral voor de prijs, want hij kost immers ook maar €36,-. Er is overigens niets mis met nepsuede of nepleer, want ook dat kan er heel mooi uitzien!

Jammer genoeg nodigt het weer nog niet echt uit om deze crossbody mee te nemen. Ik gok niet dat ‘ie er mooier van wordt met al die regen.. Maar jullie gaan ‘m zeker vaker zien in outfitfoto’s als het wat beter weer begint te worden! Ik zie het al helemaal voor me. Nu nog een zonnetje, haha!

Tas (Mango)

Pink suede

Pink suede

Share:

12 Reacties

 1. 6 mei 2017 / 9:40 am

  Ik ben nog nooit zo n fan geweest van rose als dit seizoen! Heel mooi!

  • Demi Kloosterman
   6 mei 2017 / 9:44 am

   Ik heb precies hetzelfde! Dankjewel, ben er ook heel blij mee!

 2. 6 mei 2017 / 11:29 am

  Omg! Deze is perfect! <3 Wat een prachtige tas.

  • Demi Kloosterman
   6 mei 2017 / 12:15 pm

   Wat lief, dankjewel! Ben er ook echt heel blij mee!

 3. 6 mei 2017 / 4:07 pm

  Mooie tas zeg, vind de kleur echt super! Ideale tas om een simpele outfit mee op te fleuren :).

 4. 6 mei 2017 / 8:07 pm

  Wauw, dit is echt een mooitje! Ook gewoon de perfecte kleur roze!

 5. 7 mei 2017 / 9:57 pm

  Wauw deze is echt prachtig! Hij past ook wel overal bij, zelf vind ik dat heel handig altijd.

 6. 9 mei 2017 / 9:09 am

  Wauw, wauw, wauw! Dit is echt een plaatje! Een prachtige kleur heeft ie en ook nog de perfecte maat. Dit is ook helemaal mijn smaak :).

  • Demi Kloosterman
   9 mei 2017 / 12:35 pm

   Wat lief, heel er bedankt! Ben er ook zo blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *