NEXT UP: PARIJS

Donderdag ben ik jarig! Nog net geen twintiger, daar moet ik dan nog een jaartje op wachten. Maar ik heb wel hele leuke plannen. Zoals je in de titel al kon lezen ga ik namelijk naar Parijs. Op mijn verjaardag! Donderdag is het hemelvaartsdag, dus ben ik vrij tot de maandag na het weekend. Nooit eerder was ik op mijn verjaardag vrij, dus de kans moest en zou ik nemen. Samen met mijn moeder en haar vriend natuurlijk. 

MIJN VERJAARDAG VIEREN IN PARIJS

De laatste keer dat ik naar Parijs ben gegaan, is zo’n 2 jaar geleden. Oke, niet echt de stad in. Als examenuitje ging ik met alle eindejaars naar Disneyland. Maar nu is het tijd om het mooie centrum in te duiken. Ik wilde al zo graag nog een keer naar deze stad. En ja, ik geef het toe: deels voor de foto’s, haha! Er is echter een probleem: Ik heb aanraders nodig! Ben je in het afgelopen jaar naar Parijs geweest en weet je waar een leuke hotspot of een toffe winkelstraat zit? Dan hoor ik het natuurlijk heel graag!

Ik hoop dat het een beetje mooi weer wordt. Het staat zo mooi op foto’s, haha! Ik ga natuurlijk al mijn lookjes en mooie locaties met je delen op mijn blog. En een cliché kiekje van de Eifeltoren kan natuurlijk ook niet ontbreken. Dus weet je nog een paar leuke plekjes? Laat het me zeker weten!

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *