NIEUW BEGIN, NIEUWE AANPAK

Zoals je misschien al weet, ga ik vanaf 21 augustus 5 maanden stage lopen. Heel spannend, maar ook ontzettend leuk. Ik ga me bezig houden met het optimaliseren van websites en creëren van content. Hoe tof het ook klinkt, het is fulltime en dat betekent dat er nog twee dagen in de week overblijven om iets leuks te doen én om wat tijd in mijn blog te steken..

CHANGE OF PLANS

Omdat er veel minder tijd overblijft om een hoop inspiratie op te doen, houd ik de blogs zoals ‘Outfit Inspiraties’ even op een wat lager pitje. Wat ik anders ga doen? Ik ben al ongeveer 1,5 jaar ontzettend fan van Janni Deler (fangirl over here) en haar blog. Ze schrijft zowel in het Zweeds als Engels en deelt twee keer per dag een ‘update’. Hoewel die twee keer per dag er voor mij niet in gaat zitten, vind ik het wel ontzettend leuk hoe zij haar outfitfoto’s combineert met een update waardoor het net wat persoonlijker wordt. Als het nog niet helemaal duidelijk is, kijk dan even op haar blog!

Want dat is eigenlijk precies wat ik ook wil gaan doen. Vanaf nu komt er per week waarschijnlijk 1 à 2 blogposts online, in het Nederlands en Engels. En ja, best pittig voor mij. Want als je me kent weet je dat Engels niet mijn sterkste kant is. Maar het lijkt me wel ontzettend leuk om mijn doelgroep iets te verbreden. Ik houd jullie ondertussen natuurlijk ook op de hoogte van nieuwe trends, want dat is wat ik eigenlijk het allerliefste doe! Laat me vooral weten wat je ervan vindt. En als je nog tips hebt, zijn die ook van harte welkom!

Het is vooral een oplossing vanwege gebrek aan tijd i.v.m. stage. Hope you guys like it! 

Nieuwe start All Good Intentions

 

Share:

4 Reacties

 1. 14 augustus 2017 / 10:52 am

  Wat stoer dat je dat gaat doen! Credits to you! Ben heel erg benieuwd X

  • Demi Kloosterman
   14 augustus 2017 / 10:57 am

   Awh wat lief, heel erg bedankt meis!

 2. 14 augustus 2017 / 1:13 pm

  Succes op je stage :)! Heb Janni’s blog even bekeken en het deed me gelijk denken aan de blog van Jennie (JennieFromTheBlog). Ik vind het heel leuk, korte updates bij een outfit post. En wat tof dat je in het Engels gaat bloggen, verbreed je inderdaad goed je doelgroep mee.

  • Demi Kloosterman
   14 augustus 2017 / 1:16 pm

   Dankjewel, ben heel benieuwd hoe de aankomende periode zal verlopen (: Klopt inderdaad, volg haar ook al een tijdje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *