ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

Pink outfit All Good Intentions Pink outfit All Good Intentions Pink outfit All Good Intentions

Tee and Jeans – both from Zara // Sneakers – Tango // Watch – Daniel Wellington

Eerlijk: Ik moet nog een beetje wennen aan die ‘nieuwe’ manier van bloggen. Maar ik vind het wel al heel erg leuk! Mijn stageperiode begint maandag, dus ik heb mijn laatste twee vrije dagen perfect besteed. Netflix en winkelen in Breda met mijn lieve schoonzus, haha! Als je het je afvraagt: Jane The Virgin is zo leuk, zeker een aanrader. Mijn vrije dagen waren niet compleet gevuld met Netflix: Mijn kledingkast was zo’n zooitje (oeps), dus het was tijd om het op te ruimen. Heel blij dat ik dat gedaan heb, want ik heb allemaal items herontdekt, zoals deze boyfriend jeans (zeker een groot favoriet). Ik combineer ‘m met een roze oversized shirt en witte sneakers met een platform. Ik heb mezelf beloofd om meer kleur te dragen, dus ik ben benieuwd hoe dat zal gaan! XOXO

Honestly: I need to get used to this new style of blogging. But that doesn’t say I don’t like it, because I do!  Since my internship starts on Monday, I thought it was a good idea to take my two last off-days and spend it wisely. Netflix and some shopping in Breda with my lovely sister in law, haha! And if you’re wondering: Jane The Virgin is so much fun, definitely check that one out. Don’t worry, my days off weren’t completely filled with watching Netflix: Since my closet was such a mess (oops), it was time to clean it up a bit. Very happy that I did, because I’ve rediscovered so many items that I’ve completely forgot about. Example: this boyfriend jeans (big favorite!). I’ve combined it with a pink oversized tee and white platform sneakers. I also promised myself to wear a bit more colour, so I’m curious how that one’s gonna turn out! XOXO

Share:

5 Reacties

 1. 19 augustus 2017 / 11:13 am

  Mooie foto’s! Vind je broek erg tof.

  • Demi Kloosterman
   19 augustus 2017 / 11:43 am

   Awh dankjewel!!

 2. 20 augustus 2017 / 7:13 pm

  Leuke outfit! Ik hou van oversized t-shirts, het zit zo comfortabel <3

 3. 21 augustus 2017 / 9:38 am

  Zo cute Demi! Die kleuren staan super leuk bij elkaar!

  • Demi Kloosterman
   21 augustus 2017 / 5:16 pm

   Awh dankjewel meis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *