OUTFIT INSPIRATIE | CITROENEN

Het is weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een ‘outfit inspiratie’ heb gemaakt. Ik heb jullie immers ook helemaal volgegooid met alles uit Parijs. Nagenieten is immers geen probleem, toch? Maar ik vond dat het weer eens tijd werd, dus ik ging op zoek naar leuke items. En het is zeker gelukt! 

PRINTJE: CITROENEN!

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een winkel inloopt en er eigenlijk al vanuit gaat dat het niks wordt. Maar dan toch ineens iets super leuks vinden?! Zo gebeurde het dus ook bij deze outfit. Ik kwam deze toffe rok met citroenen tegen op de website van Esprit (ja, echt!) en ik vond ‘m zo tof dat ik het niet kon laten om ‘m met je te delen.

Omdat ik weet dat het een (redelijk) drukke print is en wij Nederlanders over het algemeen als de dood zijn als het gaat over het combineren van printjes, dacht ik dat ik er slim aan zou doen om een witte top te kiezen. Hij heeft mooie details aan de bovenkant en de mouwen zijn leuk afgewerkt, wat net ‘dat beetje extra’ geeft. Het doet me eigenlijk een beetje denken aan zo’n outfit die je aan zou doen als je in de stad gaat lunchen of een plekje uitzoekt bij het strand om een drankje te doen.

Toen ik de schoenen zag, kon ik het niet laten. Ik zoek al een tijdje naar dit soort schoenen, dus ik acht de kans nog eens groot dat ik jullie binnenkort een nieuw paar schoenen moet laten zien.. Om het geheel compleet te maken: een toffe crossbody en een zilveren horloge. Oh, en alle items komen van Esprit! Had je niet verwacht, toch?

Blouse (hier) / Rok (hier)

Horloge (hier) / Tas (hier) / Schoenen (hier)

Outfit inspiratie citroenen All Good Intentions

Ik zit trouwens telkens een beetje te ‘spelen’ in Photoshop als ik outfit inspiraties maak. Vinden jullie zo’n contrasterend kleurvak leuk? Of zien jullie toch het ‘normale’ liever terug? Als je tips hebt: ze zijn altijd welkom!

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *