OUTFIT INSPIRATIE | SHININ’ BRIGHT

Op het moment dat ik dit artikel schrijf, is het heerlijk warm buiten. Zo warm zelfs dat je zonder jas de deur uit kan! Wat heb ik dit gemist zeg. Ik had gelijk inspiratie voor een nieuwe outfit. Zomers, kleurrijk en met blote armen. Nu hopen dat de zon nog een tijdje bij ons blijft.. Zomer, kom maar op! 

SHININ’ BRIGHT – GEEL!

Onlangs kocht ik een rokje bij Zara in babyblauw. Superleuk! Stiekem twijfelde ik om ‘m nog in het geel te halen. En als ik nu deze outfit aan het samenstellen ben, brand het geld in mijn portemonnee al. Oeps.. Haha! Geel is zo vrolijk en op zoveel leuke manieren te combineren. Vooral met goud staat dit heel mooi. Daarom heb ik er een shirtje bij gezocht met zowel tekst als pailletten. Het rokje ziet er aan de rechterkant misschien wat gek uit, dus ik heb er een foto bijgezet. Oh, en mijn blauwe rokje gaan jullie ook nog wel voorbij zien komen zodra het echt weer is voor blote benen!

Sinds ik deze nieuwe witte schoenen heb, vind ik een hogere zool veel leuker. Daarom ook hier een wit exemplaar met gouden detail op de achterkant en een platform. Om het af te maken heb ik er nog een subtiel kettinkje en een gouden horloge bij gecombineerd. Voor nu wel genoeg goud, dacht ik. Mocht het koud worden? Dan is een leren jasje of een spijkerjasje altijd leuk om hierboven te dragen. Ik heb er dit keer geen tasje bijgezet. Persoonlijk vind ik een leuke canvas tas hier erg leuk bij staan. En die heb jij vast al ergens thuis liggen!

Shirt (Josh V) / Rokje (Zara) / Schoenen (Michael Kors)

Ketting (Glow) / Horloge (Rosefield)

Outfit geel

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *