OUTFIT @ PARIJS | LIEVELINGSITEMS

Je hebt dat toch wel. Er zijn bepaalde items in je kledingkast die echt tot je favorieten behoren. Je weet ook dat als je er naar grijpt, het altijd goed is. Geen stress meer in de ochtend en je de hele dag goed voelen. In een van mijn looks van Parijs had ik een hoop lievelingsitems gecombineerd! 

WHITE + BLUE

Zoals je misschien al weet, ben ik dol op de combinatie van blauw en wit. Het maakt me dan ook niet per se uit of het marineblauw of babyblauw (of iets er tussenin) is. Ik vind het zo mooi en chique. Geen verrassing dat mijn lievelingsitems blauw en wit zijn. Ik krijg heel veel lieve complimentjes over mijn nieuwe blouse (thanks!), die ik in Antwerpen bij Massimo Dutti kocht. Sinds ik ‘m heb, heb ik hem al zoveel aangehad. Zeker een favoriet!

Ik ben niet zo’n megafan van double denim, dus combineerde ik het met een witte broek en mijn witte schoenen. Hoe leuk ik ze nog steeds vind, ik merk dat de kwaliteit eigenlijk echt flut is.. Er komen scheurtjes in en de zool begint aan de zijkanten los te laten. Hoe lang ik ze heb? Twee maanden.. Maar ik vind ze zo leuk, dat ik het maar voor lief neem. Of ik de schoenen een tweede keer moet aanschaffen, weet ik niet. Als het zo snel kapot gaat? Dus, iemand aanraders voor witte schoenen?

Ik combineerde het met mijn favoriete, nieuwe crossbody van Massimo Dutti. Ook al een favoriet, haha! Het heeft echt het perfecte formaat en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. Ik heb er een artikeltje over geschreven. Misschien zie je ‘m daar beter, want om een of andere reden heb ik de hele trip in Parijs mijn hand op mijn tas gelegd. We zullen het maar ‘veiligheid’ noemen, haha. Oh, en mijn zonnebril is van Komono. Ik krijg er zoveel complimentjes en vragen over. Zo lief you guys!

Blouse (Massimo Dutti) / Broek (Zara) / Schoenen (Pull & Bear)

Tas (Massimo Dutti) / Zonnebril (Komono) / Ketting (Louis Vuitton)

Lievelingsitems Parijs All Good Intentions

Lievelingsitems Parijs All Good Intentions

Lievelingsitems Parijs All Good Intentions

Share:

4 Reacties

  • Demi Kloosterman
   3 juni 2017 / 8:52 am

   Heel lief, thanks meis!

 1. 3 juni 2017 / 11:30 am

  Een leuke outfit maar vooral ook een hele leuke blouse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *