OUTFIT | STREETS OF PARIS

Beloofd is beloofd: outfitfoto’s in Parijs. Ik kan je vertellen: het was echt warm. Denk aan zo’n 29 graden. Perfect voor blote benen, korte mouwen en pasteltinten. Ik ben geen groot voorstander van korte broekjes (ik ben vrij klein, dus niet gezegend met lange, slanke modellenbenen). Rokjes daarentegen vind ik wel heel erg leuk! Dus daarom vandaag een outfit met mijn nieuwe lievelingsaankoop: een blauw rokje!

STREETS OF PARIS

Deze foto’s zijn gemaakt op de laatste dag, waar we nog snel de Notre Dame wilden meepikken. Ik word niet heel enthousiast van kerken, maar het was wel grappig om een keer gezien te hebben. Waar ik wel heel enthousiast over was, was de uitstraling van die wijk. Ik zag ooit een foto op de blog van Janni (still my favorite) waarin ze nonchalant over een zebrapad liep. Als je erover nadenkt, gaat het eigenlijk nergens over. Maar het leverde wel hele leuke foto’s op! Oh, en kijk ook nog naar de onderste foto. Parijs is zo mooi! Jammer dat die hijskranen er stonden, maar zo erg is het ook weer niet. Door naar de outfit!

Mijn rokje scoorde ik bij Zara. Ik zat er nog over te twijfelen om de gele variant (waar ik een outfit inspiratie mee maakte) ook te halen. Wat vinden jullie? Doen? Ik ben dol op blauw met wit, dus ik combineerde het met een shirtje van Mango en mijn schoenen van Pull & Bear. De schoenen zijn langzaam uit elkaar aan het vallen (na twee maanden al..), dus ik heb een nieuw paar witte schoenen. Stay tuned, want ik laat je ze binnenkort natuurlijk zien!

Shirt (Mango) / Rokje (Zara) / Schoenen (Pull & Bear)

Outfit Streets of paris All Good Intentions

Outfit Parijs All Good Intentions

Outfit Parijs View All Good Intentions

Share:

9 Reacties

 1. 6 juni 2017 / 7:51 am

  Geel is ook zeker tof!! Staat je goed, deze outfit <3

  • Demi Kloosterman
   6 juni 2017 / 9:17 am

   Thanks!

 2. 6 juni 2017 / 9:25 am

  Wat een gave foto’s!! Zelfs met hijskranen is Parijs mooi <3

  • Demi Kloosterman
   6 juni 2017 / 9:25 am

   Ja echt he! Zo’n ontzettend mooie stad!

 3. 6 juni 2017 / 10:39 am

  Wat een mooie foto’s Demi! En dat gele rokje klinkt ook echt geweldig. Ik vind deze outfit in elk geval al heel erg tof. Ben nog nooit in Parijs geweest, wil zo graag een keer gaan! Malou x

  • Demi Kloosterman
   6 juni 2017 / 11:01 am

   Superlief, dankjewel! Ik twijfel nu echt om dat rokje ook in geel te halen, haha!

 4. 8 juni 2017 / 3:30 pm

  Wauw wat een leuke foto’s en wat is Parijs toch mooi! 3

 5. 9 juni 2017 / 7:38 pm

  Wat een leuke foto’s! Geel staat denk ik ook heel leuk, doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *