‘PLACES TO GO, PEOPLE TO MEET’

World Places to go Wereldkaarten.nl

World Places to go Wereldkaarten.nl

World Places to go Wereldkaarten.nl

World Places to go Wereldkaarten.nl

Onlangs kreeg ik een mailtje van Wereldkaarten.nl, of ik het leuk vond om wat uit te zoeken. Super tof, maar ik heb al zoveel accessoires in m’n slaapkamer staan dat het er eigenlijk niet meer bij paste. Maar het zou zonde zijn om zo’n kans te laten gaan, toch? Daarom besloot ik dat dit perfect was om cadeau te doen. Mijn stiefbroertje (vele malen groter als dat ik ben, maar nog wel 2 jaar jonger) mocht iets uitzoeken. Ik vond de kaarten op hout heel tof, maar zoals altijd is het niet verstandig om naar je (kleine) grote zus te luisteren.

Het werd een kaart op canvas waar hij dan met vlaggetjes aan kon geven waar hij al was geweest. Zo tof! Ik moet zeggen, we hadden allebei wel verwacht dat ‘ie iets groter zou zijn. Maar hij is wel ontzettend leuk.

Recently I’ve received an email from Wereldkaarten.nl: If I wanted to select something. I was so excited, but after taking a look at my bedroom I came to the conclusion that I’ve got so many accessories already.. Therefore, I’ve decided that this was perfect for gifting. My step brother (much bigger, but still two years younger) could choose something for his bedroom. I thought that the maps on wood where so cool, but why listen to your sister?! Haha. 

He decided to go for a map on canvas. With flags he could point out where he’d already been to. So nice! To be honest, we both expected it to be a bit bigger. But we really like it. 

Share:

2 Reacties

 1. 10 september 2017 / 8:46 pm

  OHHH ik vind dit zo ontzettend mooi! Zoiets wil ik ook nog heel graag toevoegen aan ons interieur!

  • Demi Kloosterman
   11 september 2017 / 9:54 am

   Klopt, vind dit zo tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *