SPRING | YELLOW CROSSBODY BAGS

Ineens zie ik ze veel voorbijkomen: gele crossbody bags. Heel begrijpelijk! Ze zijn leuk, kleurrijk, opvallend en passen verrassend genoeg bij meer outfits dan je zou denken. Perfect geschikt voor de lente en zomer! Als groot, groot fan van dit soort tassen kon ik het natuurlijk weer niet laten. Daarom heb ik vijf verschillende gele crossbodies voor je geselecteerd! 

5 X YELLOW BAGS

Wat word ik hier hebberig van! Er zijn zoveel leuke crossbody bags, dat ik eigenlijk niet zo goed kon kiezen. Toch is het me gelukt en zijn het deze vijf geworden. Allemaal net iets anders, van klassiek tot speels en met verschillende stoffen of lijnen. Like it! Natuurlijk heb ik ook even gelet op de grootte van deze tassen, want naar mijn mening moeten er altijd minimaal een telefoon, portemonnee, een sleutelbos en een lipstick of lippenbalsem in kunnen passen. Approved!

Schrik je van de kleur? Don’t worry. Je moet er waarschijnlijk nog even aan wennen. Maar zodra je er aan gewend bent, wil je niet anders meer! (Oké, een zwarte crossbody blijft wel echt een must, als je het mij vraagt). Zoek ook nog wat leuke inspiratiefoto’s op Pinterest op. Daar vind je ook genoeg outfits waarbij ze een gele tas hebben gecombineerd. Ze matchen met zwart-wit outfits, maar ook met blauwe items. Je kan natuurlijk altijd eerst even je kast in duiken om te kijken waar je het mee kan combineren!

Rond afgewerkt (Pauls Boutique) / ‘Karl’ (Karl Lagerfeld)

Suede met aluminium detail (Mango) / Klassiek (Furla) / Speelse lijnen (Mango)

 

Yellow Crossbody All Good Intentions

Share:

6 Reacties

 1. 24 april 2017 / 10:31 am

  Felgeel is niet mijn kleur, heb ook eigenlijk geen één geel item in mijn kast. Toch vind ik deze tasjes wel super cute, vooral het suede tasje van de mango <3

  • Demi Kloosterman
   24 april 2017 / 10:33 am

   Ik heb er eigenlijk ook niets van in mijn kast hangen, Moet ik misschien maar eens verandering in brengen, haha! Hij is inderdaad heel schattig, heb ‘m gisteren in het roze besteld 🙂

 2. 25 april 2017 / 6:00 pm

  Zelf heb ik niet heel veel met geel, maar als ik al deze tasjes zie vind ik het toch wel erg leuk..

 3. 25 april 2017 / 6:17 pm

  Ik vind ze super leuk! geel is toch net ff wat anders!

 4. 26 april 2017 / 10:38 am

  Jaaa, superleuk! Ik ben dol op kleur! Die van Furla vind ik gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *