TREND: SLIPPERS MET NEPBONT

Het is je vast niet voorbij gegaan dat de Birckenstock een comeback heeft gemaakt. Ik weet niet of ik het nou leuk moet vinden of het verschrikkelijk moet vinden, dus ik blijf er maar even van uit de buurt. Maar de ‘sandalen’ of ‘slippers’ (of hoe jij het wilt noemen) zijn naar een nieuw level gestegen. Happy furry feet

SLIPPERS MET NEPBONT

Ja, het is even wat anders. Het is wel een heel gezellige slipper, als je het mij vraagt. Slippers met nepbont zie je immers ook niet elke dag. Schoenen kunnen je outfit zeker weten opfleuren en zo is dat ook bij deze schoenen. Het is wel een love or hate it dingetje. Schoenen met nepbont zien er heel leuk uit, maar zijn al snel een hele gewaagde stap.

Hoe je ‘m dan kan combineren? Onder toffe jurkjes! Ik vind het vooral leuk onder een simpel jurkje (zoals bij deze foto), maar het kan ook juist leuk zijn onder een wat stoerder jurkje met een print erop. Oh, en onder je badjas zullen ze ook echt fantastisch staan. Lekker knus ook, haha!

Slippers met nepbont All Good Intentions

Blauw (Puma) / Gebroken wit (Topshop) / Bordeaux rood (H&M)

Je kan het eigenlijk zo goedkoop/duur maken als je zelf wilt. Zo zijn die blauwe van Puma zo’n €90 (slik..), maar heb je wel echt een schoen die Rihanna ontworpen heeft. Doet het je allemaal niet zo veel en ga je liever voor iets goedkoops? Voor de witte ben je €25 kwijt en de rode kosten je €20. Best grappig, slippers met nepbont. Maar of ik het zelf zou kopen? Nee, dat denk ik niet. What about you?

Share:

7 Reacties

 1. 21 juli 2017 / 9:33 am

  Echt niet! Nee sorry, dit ziet er gewoon niet uit. Toevallig was ik van de week op een verjaardag en toen had een man die hele oude blauw witte aan! Afgrijselijk.

 2. 21 juli 2017 / 1:29 pm

  Oef, ik weet het nog niet! Vind die look wel heel tof, maar of ik het nou zelf zou dragen… Ik denk het niet eigenlijk! Al is haar jurkje wel echt heel leuk. Malou x

  • Demi Kloosterman
   21 juli 2017 / 1:31 pm

   Ik denk precies hetzelfde! Leuk om te zien, maar niet echt iets voor mij denk ik..

 3. 27 juli 2017 / 2:15 pm

  Ik heb al een halfjaar dit soort slippers en draag ze lekker thuis! Buitenshuis zou ik het niet zo snel doen, zeg ik nu dan haha!

  • Demi Kloosterman
   27 juli 2017 / 2:37 pm

   Ik heb inderdaad ook sloffen met nepbont. Heerlijk voor thuis, maar naar buiten.. Haha

 4. 3 augustus 2017 / 9:42 pm

  Oei, niks voor mij haha. Ik vind het niet mooi! De reactie van mijn vriend zou ook echt onbetaalbaar zijn als hij zulke slippers bij mij aan ziet. Hij vindt het ook vreselijk, haha!

  • Demi Kloosterman
   3 augustus 2017 / 10:40 pm

   Ik denk ook dat niet veel mannen het mooi gaan vinden, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *