WISHLIST: FALL ITEMS

Kort geleden kreeg ik een mailtje van Zaful met de vraag of ik een wishlist wilde samenstellen met een paar items, zoals leuke crop tops (uiteraard met lange mouwen) en andere leuke items die perfect van pas komen tijdens de aankomende herfst. Omdat mijn stage bij RTM Business over een paar dagen begint, ben ik al aan het kijken naar wat ik ga dragen op mijn eerste ‘officiële’ dag. De perfecte gelegenheid om mijzelf -en jullie- te voorzien van wat inspiratie!

Recently I got an email from Zaful asking me to create a wishlist with a few items like a black crop top (long sleeves, ofcourse) and other clothes that will suit perfect for upcoming fall. Since my internship at RTM Business begins in a few days, I’m doubting of what to wear on my first official day. Perfect occasion to get myself -and you guys- some inspiration! 

Wishlist Zaful All Good Intentions

Red / White / Blue

Op de website zie ik superveel toffe kledingstukken voor bijvoorbeeld een festival, maar jammer genoeg is die periode alweer over. Ik heb dus echt gekeken naar items die je aankunt voor wanneer je weer terug naar school of je werk gaat. En wat ik zag? Zo. Veel. Leuke. Blousjes! Deze moesten zeker op mijn wishlist terugkomen. De blousjes hierboven zijn, naar mijn mening, het leukst met een boyfriend jeans of een skinny jeans met stoere details.

I saw so many cute items on their website that where perfect for festivals, but unfortunately that season is (almost) over. I’ve decided to only look at items that are suited  for when your going back to school or to the office. And you know what I saw? So. Many. Cute. Blouses! They definitely needed to be on my wishlist.The blouses in the first picture are perfect to combine with a boyfriend jeans or a skinny jeans with rough details. 

Wishlist Zaful All Good Intentions

Top / Pants / Watch

Wat ik ook heel leuk vind, zijn de broeken met wijde pijpen. Ontzettend leuk en fashion-proof, zowel op je werk als tijdens de lessen. Het shirtje is wat cropped, maar dankzij de high waisted broek kan je het toch heel casual houden. Ik zou deze outfit stylen met leuke platform sneakers en wat gouden accessoires zoals dit horloge. Deze items zijn overigens helemaal niet duur, dus ook goed geschikt voor de studenten onder ons!

What I like most, are these striped flaired pants. There really cute and very fashion-proof, in the office as well as during classes. The top is quite cropped, but the high waisted pants makes this outfit casual. I’d style this with some platformed sneakers and a gold watch like this one. These items are really affordable, so perfect for students as well! 

Wishlist Zaful All Good Intentions

 

Share:

2 Reacties

 1. 17 augustus 2017 / 11:17 am

  Ik vind die eerste topjes zo leuk! Ik wil ze haha!

  • Demi Kloosterman
   17 augustus 2017 / 1:53 pm

   Ja schattig zijn ze he! Het liefst wil ik ze ook allemaal..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *